Tractaments facials

Tractaments facials

Submergeix-te en una autèntica experiència per als sentits. A l’Espai Benestar, t’oferim tractaments que endarrereixen els efectes de l’envelliment cutani, regeneren la textura de la pell i suavitzen l’aparició d’arrugues i línies d’expressió. La solució definitiva al pas del temps!

ETERNAL YOUTH (Alqvimia)

De la combinació dels productes de la nostra gamma més sublim, l’energia del quars blanc, l’aportació del foc de la Moxa alquímica i les tècniques de massatge antienvelliment específiques, obtenim un efecte visible reafirmant dels teixits, una desinflamació de la cara, una lluminositat de la pell i una sensació general de benestar, font indiscutible de la bellesa i de l’eterna joventut. Inclou el test d’edat biològica.

Durada 105’

WHITE LIGHT (Alqvimia)

Despigmentador i il·luminador. Apte per a tota classe de pells, aquest tractament facial il·lumina el cutis i proporciona uniformitat al to facial (efecte despigmentador). El tractament inclou, entre altres elements, una exfoliació antioxidant, una màscara remineralitzant i despigmentadora amb olis essencials il·luminadors i oxigenadors i un massatge facial anti-edat.

Durada 60’

NOVA MIRADA (Alqvimia)

La mirada és un dels vincles més íntims de la comunicació no verbal entre les persones. Els ulls són el reflex de l’ànima i es mereixen una cura única i meticulosa. ALQVIMIA ha creat un tractament innovador que combina la potència regeneradora dels olis essencials i dels extractes vegetals més exclusius amb un massatge específic amb rodets de jade per activar la circulació, reduir les bosses, suavitzar les arrugues i recuperar l’elasticitat.

Durada: 60’

PURIFICACIÓ (NETEJA FACIAL – Alqvimia)

Amb aquest tractament purificador et prepararem la pell amb delicadesa perquè s’obri a rebre el tractament escollit. Podràs triar entre diversos tipus d’exfoliació (més o menys suau) i, si vols, l’extracció d’impureses.

Durada: 60’

LIFTING ÀCID HIALURÒNIC (Massada)

És un tractament ultra hidratant amb un efecte de lifting Natural immediat que aconsegueix optimitzar el procés de síntesis de col·lagen des de l’interior. L’adequada combinació de l’àcid hialurònic de diferents pesos moleculars aconsegueix penetrar a les tres capes de la pell gràcies a la seva fórmula magistral. La seva eficàcia omplint les arrugues, regenerant i donant fermesa a la pell es veuen ràpidament amb uns resultats visibles i de llarga durada. De manera natural la pell llueix més jove i radiant.

Indicat a partir de 35 anys en persones que comencen a tenir els primers símptomes visibles de flaccidesa, pèrdua d’hidratació i arrugues i capil·lars.

Durada: 70-80’

BIO CELULAR (Massada)

Massada Bio Celular proporciona una pell més jove, densa, energètica i profundament hidratada. Corregeix els desequilibris de la pell d’una manera personalitzada: regenera, estimula i potencia l’energia natural de la pell. El resultat, una pell revitalitzada i regenerada. Indicada per pells que necessiten un tractament regenerador intensiu o que han sofert agressions (exposició excessiva al sol, intervencions mèdiques o estètiques,…) o per pells molt sensibles i reactives. Els productes de la línia Massada Bio Celular compten amb el certificat ECOCERT, garantia màxima de cosmètica natural i ecològica.

Durada: 60-70’

NETEJA FACIAL OXIGENANT (Massada)

Tractament aconsellat per netejar i desintoxicar la pell en profunditat. Indicat per a tota classe de pells especialment en aquelles que tenen els porus dilatats i punts negres. És imprescindible com a tractament previ a altres tractaments.

PEELING ULTRASÒNIC (Massada)

El peeling ultrasònic permet eliminar les capes més superficials de la pell, és a dir, aquelles que es troben cobertes d’imperfeccions. A més, aconsegueix regenerar de forma completa la qualitat d’aquestes capes i proporcionar una pell suau i neta, a més d’una millora notable de la circulació sanguínia.

CROMOTERÀPIA FACIAL (Massada)

La cromoteràpia facial, coneguda també com la teràpia del color, és una tècnica de medicina alternativa. Recentment, s’ha descobert que l’aplicació de llum led, en diferents freqüències, té importants beneficis. Resultat obtingut: relaxació, bioestimulació, detoxificació i bactericida. És el complement perfecte després d’un tractament estètic rejovenidor, tractament antitaques o tractament d’acne.

Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola, puc ajudar-te?