Tractaments corporals

Tractaments corporals

Els nostres tractaments, aplicats per mans expertes, utilitzen els millors cosmètics 100% naturals per aportar-te bellesa, salut i benestar per dins i per fora. Oferim tractaments personalitzats que van a l’origen dels problemes estètics, aportant solucions eficaces per reduir pes, volum, greix, cel·lulitis, eliminar la retenció de líquids, etc.

COMFORT LEGS (Alqvimia)

Aquest tractament per a cames cansades millora el funcionament del sistema circulatori i limfàtic. Sent les teves cames fresques i lleugeres! Tractament per a tornar la frescor el benestar i la lleugeresa a les teves cames gràcies a una magnífica sinergia d’olis essencials d’Alqvimia i un massatge amb oli Corporal Comfort Legs afavorint d’aquesta manera la circulació sanguínia de retorn. Des de la primera sessió notaràs un efecte descongestiu a les cames i una intensa sensació de descans i de benestar gràcies a l’augment del flux venós i limfàtic.

Durada 50’

DESCONTRACTURANT I TERAPÈUTIC

Els olis essencials són els millor aliats per combatre la fatiga física i el dolor muscular. Alliberem les tensions i descarreguem la musculatura dels nostres clients des de la primera sessió. Aquest massatge personalitzat utilitza els olis de la nostra Gama Vitalitat, potenciats per l’alcohol de romaní elaborat segons la tradició alquímica ancestral.

Tractament ideal per esportistes. Viu la relaxació i l’alleujament de la tensió muscular produïda per l’estrès, les males postures i la falta de descans, amb un massatge profund a la zona que tu escullis. Aquest massatge relaxarà la tensió muscular i la pressió arterial reforçant alhora el teu sistema immunitari.

Durada: 45’

Tractaments anticel·lulítics

TRACTAMENT ANTICEL·LULÍTIC (REDUCCIÓ I RETENCIÓ DE LÍQUIDS – Alqvimia)

Tractament d’Alqvimia de prevenció de la temuda pell de taronja oxigena per aconseguir una pell llisa, uniforme i bonica. Realitzat amb el nostre Oli Anticel·lulític, una sinergia d’olis essencials a base de llimona, gingebre, xiprer i romaní, i un massatge específic que combina diverses tècniques que actuen dispersant les acumulacions de greixos i fluids, amb un efecte lipolític i activador de l’energia a la zona d’aplicació.

Durada 90’

MINCEUR INTENSIU (Massada)

Tractament anticel·lulític que accelera la destrucció del greix acumulat. Massada ha desenvolupat un tractament lipolític de triple acció que accelera la destrucció dels nòduls de greix acumulat, evita la creació de nous dipòsits de gresi i redueix la pell de taronja.

REVOLUTION (Massada)

Un nou concepte de tractaments que combina les propietats de les línies d’aprimament de Massada: les algues i la cafeteràpia. Tractament corporal dissenyat en exclusiva per combatre tot tipus de cel·lulitis, millorant la circulació i eliminant la antiestètica pell de taronja.

LPG TRACTAMENT ANTICEL·LULÍTIC 

La cel·lulitis afecta el 90% de les dones, però també alguns homes. N’hi ha de tres tipus, segons el seu origen i simptomatologia: dura, tova i edematosa. Cadascuna requereix un tractament específic amb un protocol i una aparatologia adequats. LPG® és ​​una tecnologia pionera en el tractament de diversos tipus de cel·lulitis. Utilitza l’Endermologia, un massatge terapèutic profund amb rodets que s’apliquen sobre la pell i produeixen un efecte d’aspiració sobre la pell i el teixit subcutani.

L’equip LPG®, estimula i mobilitza els teixits en profunditat. D’aquesta manera combat la cel·lulitis de forma molt eficaç en aconseguir reduir el volum dels adipòcits i restablir la microcirculació en l’àmbit cel·lular. El nombre de sessions depèn del grau, el més normal és fer-ne entre 8 i 10, amb una durada aproximada de 50 minuts i una freqüència de dues vegades la setmana. Els resultats s’aprecien des de la primera sessió, però són més evidents a mesura que avança el tractament.

DRENATGE LIMFÀTIC

Es tracta d’una tècnica manual en que es realitzen uns moviments molt suaus, lents i repetitius que afavoreixen la circulació de la limfa, millorant inflamacions i retencions de líquid.

MÈTODE RENATA FRANÇA by Araceli Marengo

Es coneix com la Lipoescultura Manual. És una tècnica de massatge manual que fa servir diferents maniobres de drenatge, remodelació i refermament amb un protocol diferenciat dels altres drenatges limfàtics. La principal característica del Mètode Renata França és que empra una pressió ferma i un ritme ràpid. A part de bombaments i maniobres exclusives que provoquen resultats immediats, redueix els edemes, activa la circulació sanguínia i potencia una complexa xarxa de vasos que mouen els fluids corporals i redueixen la cel·lulitis. Aquest massatge té resultats sorprenents, ja que va ser creat per modelar els adipòcits, és a dir, desplaçar el greix al lloc correcte i, per tant, donar més contorn al cos. Pastar, pessigar i lliscar són algunes maniobres útils per donar noves formes al cos i aconseguir una silueta més curvilínia. El resultat és un cos tonificat i menys inflat, amb un metabolisme més ràpid i, per tant, una sensació de benestar general.

Durada: 60’

Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola, puc ajudar-te?