Rituals

Rituals

Et convidem a descobrir els nostres rituals Alqvimia i Massada, que utilitzen productes cosmètics d’alta qualitat 100% naturals. Deixa’t portar i gaudeix d’una experiència única, que ajudarà a evocar unes sensacions i beneficis tan físics, com a sensitius, energètics i emocionals. Gaudeix d’un tractament holístic per al teu cos, ment i ànima. Troba la serenitat, la pau, la bellesa i el benestar que estàs buscant.

RITUAL BENESTAR (Alqvimia)

Ritual creat per Alquimia exclusivament per nosaltres. És un ritual enfocat per fer un tractament depuratiu corporal i facial, al mateix temps que regenerem, reafirmem la pell i treballem a nivell emocional, creant així, una atmosfera de sensació de benestar, optimisme i relaxació. Elaborat amb essències mediterrànies que estan properes a la naturalesa de l’entorn que embolcalla el nostre Centre.

Durada 90’

RITUAL SA VOGA (Alqvimia)

Ritual creat per Alquimia exclusivament pel nostre hotel. Igual que el Ritual Benestar està enfocat per fer un tractament depuratiu i regeneratiu, alhora que reafirma la pell i també treballa a nivell emocional creant una atmosfera de sensació de benestar, optimisme i relaxació.

Durada 60’

RITUAL REINA D’EGIPTE

(Alqvimia)

Alqvimia s’inspira en la figura de Cleòpatra per oferir-te aquesta experiència que t’ajudarà a mantenir-te jove i atractiva. Les propietats del mar Mort, juntament amb els olis essencials d’encens, la mirra i el petit grain, et rejoveneixen la pell i alhora t’envolten d’una sensació d’harmonia, de fascinació i de bellesa que et faran sentir com una autèntica reina.

Durada: 90’

RITUAL OASIS DE SERENITAT (Alqvimia)

L’estrès, els nervis i les presses desequilibren la nostra salut i causen un efecte d’envelliment i degeneració. La combinació d’un tractament corporal antiestrès amb un tractament facial nutritiu i hidratant et proporcionarà la pau i la relaxació física i mental que necessites. Submergeix-te en un mar de benestar profund.

Durada: 90’

RITUAL PERLES I OR DEL PACÍFIC (Massada)

Aquest Ritual de Massada retorna a la teva pell la fermesa i la joventut tot desintoxicant i activant les teves defenses. La gelatina de Perles i Iogurt amb oligoelements, gràcies als seus aminoàcids i minerals, neteja i exfolia suaument la pell sense agredir-la tot ajudant a esborrar les marques del temps. L’acció msteixa de la Mousse de iogurt, torna a la pell la seva lluminositat i fermesa calmant-la i nutrint-la. L’Or líquid permet mantenir la pell en perfectes condicions i estimular la capacitat cel·lular per protegir-la dels radicals lliures. Per últim, l’Extracte de caviar nodreix i aporta proteïnes i els àcids grassos imprescindibles per obtenir uns resultats insospitats.

Durada: 60’

RITUAL AIGÜES TERMALS JAPONESES (Massada)

Aquest ritual està creat amb els productes més actuals del mercat per potenciar l’acció del tractament. Especialment indicat per totes aquelles persones que desitgen sentir alguna cosa diferent de la seva pell i energitzar el seu cos a través de les aigües termals i l’exclusiu massatge ECOA basat en la tècnica japonesa Shi-Atsu (dit-pressió).
Ajuda a calmar l’estrès, descontractura els músculs, equilibra l’organisme i activa les teves defenses naturals de la pell i millora la micronutrició.

Durada: 75’

Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola, puc ajudar-te?