Tecnologia estètica

  • Tecnologia estètica

La tecnologia estètica permet realitzar tractaments mèdics i estètics no-invasius. A l’Espai Benestar comptem amb diversos serveis que us ajudaran a aconseguir els vostres objectius de forma fàcil i eficaç i sense la necessitat d’entrar a quiròfan. És útil si volem revertir els efectes del temps, alentir l’envelliment o eliminar greixos acumulats a zones no desitjades.

Winback

La unió de natura i tecnologia permet aconseguir uns resultats únics gràcies a la nova tecnologia Winback, un bio-accelerador que fa que els principis actius biocompatibles treballin amb una energia segura com la Diatermia, ajudant al cos a aprofitar els seus recursos naturals tot estimulant el metabolisme i la circulació.

Aquesta tecnologia natural t’ajudarà a aconseguir resultats amb facilitat, com regular el to muscular, augmentar la tonicitat cutània, activar la circulació, mobilitzar els dipòsits grassos i reafirmar teixits. Es pot aplicar al cos o al rostre, aconseguint lluir una pell més jove i ferma, tonificant-la gràcies als massatges drenants. 

D’altra banda, la Winback combinada amb la fisioteràpia, és també molt eficaç en la recuperació de lesions musculars.

tratamiento-winback-espaibenestar-savoga

  Minceur Intensive amb winback

La combinació perfecta. El millor de la naturalesa de Massada amb els seus principis actius (Myrica cerifera, cafeina, enebro…), amb la tecnologia més avançada de WINBACK, que multiplica els resultats. 

Descobreix més sobre aquesta tecnologia estètica aquí

Demana més informació a info@spaibenestar.cat

  Winback facial

L’energia winback és un corrent d’alta freqüència innovador i únic que augmenta la capacitat del cos per regenerar-se. D’acció reafirmant, corregeix la flaccidesa de la pell i l’envelliment. L’acció principal és la reestructuració dels teixits. L’energia creada reactiva l’intercanvi intra i extracel·lular de les capes cutànies, fet que torna la fermesa i elasticitat de la pell. Les arrugues s’esborren i la pell recupera la seva esplendor natural

  Winback corporal

L’energia WINBACK estimula la capacitat del cos en regenerar-se, és anticel·lulítica i ideal per reduir dipòsits grassos. WInback aprofita els ingredients actius que es produeixen de forma natural al cos permetent una absorció ràpida dels ingredients actius com també la seva evacuació. A més, potencia la circulació sanguínia i el drenatge limfàtic, fet que ajuda a desintoxicar la zona tractada.

LPG

Per tal de reduir la cel·lulitis i alleugerir la retenció de líquids podem realitzar un tractament LPG, un mètode que presenta resultats visibles ràpidament. Aplicant aquest tractament al cos, rostre o zones localitzades, drenen els teixits i aconseguim reduir el volum. Funciona a través de massatges generats per un aparell d’amassament tissular mecanitzat que allibera els greixos resistents, allisant la cel·lulitis i reafirmant la pell. L’aparell LPG combina tres moviments que t’ajudaran a aconseguir fàcilment els resultats desitjats.

  LPG Facial

Tractaments localitzats en les següents zones: front, arrugues de la mirada, ulleres i bosses, boca papada, òval, coll, escot i mans. Resultats visibles des de la primera sessió.

Descobreix més sobre aquesta tecnologia estètica aquí

Demana més informació a info@spaibenestar.cat

  LPG Corporal

Remodela, redefineix i esculpeix la teva silueta. Elimina el greix resistent, allisa la pell de taronja i reafirma els teixits.

 Tecnologia Làser

A l’Espai Benestar oferim diversos tractaments amb làser segons quin sigui l’objectiu que busquis: eliminar lesions estètiques, depilació o rejoveniment de la pell.

  Làser amb carbó actiu

Els tractaments realitzats amb el làser Q-SWITCHED en combinació amb el carbó actiu aporten grans beneficis i resultats pel rejoveniment del rostre, coll, escot i mans. En aplicar la fitotecnologia, les partícules del carbó es comporten com cromòfors diana i, en absorbir la llum làser, exploten a través dels porus de la pell, d’aquesta manera s’arriba als estrats cutanis més profunds, fent els mateixos efectes que un peeling i generant una forta higiene (efecte bacteriostàtic i fungicida), una exfoliació (eliminant agents contaminants i cèl·lules mortes) i una potent estimulació de la producció de col·lagen i la elastina de forma natural. Es noten canvis en la qualitat de la pell des de la primera sessió. 

Demana més informació a info@spaibenestar.cat

  Làser Blau

Eliminació de les lesions estètiques bàsiques com berrugues, taques dèrmiques o pigmentades, aranyes vasculars, nevus, miliums, queratosis, hiperplasias etc.

  Làser diode

Nou sistema de depilació diode d’alta potència que elimina el pèl en qualsevol zona del cos gràcies al sistema VCSEL, efectiu, ràpid i indolor. Es pot aplicar a tota mena de pells sigui quina sigui la seva tonalitat i fins i tot encara que estigui broncejada, també apte per les més delicades. Aquest sistema actua sobre el pèl, que té un cromoform anomenat melanina. Quan el làser travessa la pell l’absorveix la melanina, es transforma en calor i destrueix el fol·licle pilós responsable del naixement i creixement del pèl oferint màxima eficàcia i resultats permanents. Gràcies a la seva efectivitat les sessions es realitzen cada dos mesos.

  • Depilació aixelles i engonals
  • Depilació mitges cames + zona petita
  • Depilació cames senceres + zona petita
  • Depilació pit i abdomen
  • Depilació esquena sencera
  • Depilació zona mini
  • Depilació zona petita
  • Depilació zona mitjana
  • Depilació cames senceres

*zona mini: llavi superior, mentó, entrecella, perfil barba, patilles o aurèoles.

Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola, puc ajudar-te?