Entorn

  • nuestro entorno

Alta cosmètica natural

En tots els tractaments fem servir únicament productes naturals. Treballem amb les cases Alqvimia, Massada i Fisiocrem que ofereixen productes basats en l’eficàcia dels principis actius naturals, i que no inclouen, en la seva composició, elements químics artificials.

Alqvimia neix amb la premissa de crear una cosmètica 100 % natural des del respecte absolut per la natura i la bellesa. És una empresa familiar amb producció tradicional artesana, amb un enfocament d’empresa just, tant socialment com ecològicament. Els seus productes contribueixen al benestar complet a través de la “transformació individual”, que aprofita el coneixement alquímic ancestral i l’aromateràpia.

Massada és un nou concepte en el món de la bellesa. La tradició i la innovació s’uneixen en un mètode de treball únic, i en productes naturals exclusius que neixen al seu laboratori a partir del millor de la naturalesa. Massada pretén, a partir de l’alta cosmètica natural, equilibrar mancances i despertar sentits. La cosmètica Massada combina la més avançada biotecnologia orgànica amb l’extracció pròpia d’actius naturals procedents de flors, fulles i arrels de plantes originàries del Japó, Xile, Senegal, França, Jordània, Tunísia…Els productes de la línia Massada Bio Celular compten amb el certificat ECOCERT, garantia màxima de cosmètica natural i ecològica.

Per als tractaments exclusius per a esportistes, utilitzem també una marca que treballa amb ingredients naturals, reconeguda i validada per molts esportistes, com és Fisiocrem.

Circuit d’Aigües privat

L’aigua té nombroses propietats per a la salut. Quan s’aplica en fred sobre la pell produeix unes contraccions instantànies dels vasos sanguinis i just en el moment d’aplicar-la genera una hiperèmia reactiva, ja que fomenta la vasodilatació vascular que incrementa la circulació sanguínia. En canvi, quan s’aplica en calent l’ efecte és sedatiu i relaxant. Per això, a diferència del que molta gent es pensa, un spa no tan sols és un espai on desconnectar de la rutina i relaxar-se, també té un important component terapèutic que afavoreix el benestar físic i emocional.

Dels diferents beneficis,en destaquem els següents:

  • Allibera tensions musculars i psíquiques.
  • Oxigena les cèl·lules, els teixits i rejoveneix l’organisme.
  • Activa el sistema limfàtic i sanguini.
  • Redueix el nivell d’estrès i aporta claredat mental.

A l’Espai Benestar podràs fer un recorregut privat amb accés al flotarium, jacuzzi, pileta d’aigua freda i sauna.

Servei personalitzat

Disposem d’un repertori ampli de tractaments dissenyats per proporcionar equilibri i benestar a tothom. La nostra oferta no sols posa a la teva disposició una àmplia gamma de productes d’alta cosmètica natural, sinó també un servei professional que t’ assessorarà i guiarà per trobar el tractament que més s’adequa als teus interessos i necessitats, sigui més enfocat a l’àrea de bellesa i benestar o estigui relacionat amb l’activitat física i l’esport.

El nostre equip compta amb diferents perfils tècnics amb una llarga trajectòria professional. La nostra manera de fer comporta que estiguem sempre en constant evolució per poder oferir les tècniques més innovadores, fet que ens permet oferir un servei de qualitat, pròxim i personalitzat. Per nosaltres, un dels pilars fonamentals és la relació amb els nostres clients, per això hem implementat processos interns per al control de qualitat.

Sostenibilitat i compromís

Durant el disseny i la posada en marxa del nostre projecte, hem cuidat fins a l’últim detall per tal de dotar-lo de la màxima coherència. L’Espai Benestar, igual que l’hotel Sa Voga, uneix les idees de respecte pel medi ambient i d’economia local i sostenibilitat, sense deixar de banda els màxims estàndards de qualitat. Cada espai s’ha concebut seguint els criteris més respectuosos possibles, per garantir la màxima eficiència energètica i de subministrament d’aigua. Pel que fa al consum d’aigua, els criteris implementats permeten disminuir-lo fins al 80%, cosa que s’aconsegueix gràcies a l’alta tecnologia emprada. D’altra banda, tots els productes que utilitzem són respectuosos amb el medi ambient i tots els residus que generem són reciclats.

El projecte l’ha dissenyat Mercè Borrell, una interiorista amb una dilatada experiència a l’hora d’aportar solucions a tota mena d’espais, petits i de gran format, tant d’ús públic com privat. Sempre amb un estil contemporani, elegant i intemporal i amb un gran respecte pel medi ambient i per les nostres arrels culturals. La persona ideal, doncs, per donar forma a aquest nou projecte.

Tots els industrials que hi han intervingut són empreses locals o de la zona i capdavanteres en el seu sector: Construccions VIla Recasens, Grup Welltech i Termotur.  

Per als treballs de serralleria, hem tornat a confiar en la Serralleria March de Mataró. La porta d’entrada i altres elements de ferro forjat de l’Espai Benestar , els han fet ells artesanalment. La Serralleria March , amb més de 100 anys d’història, treballa el ferro magistralment: les peces, fetes a mida, són úniques.

Responsabilitat social

Un 1% de la facturació anual de les reserves directes de l’Hotel Sa Voga i l’Espai Benestar seran destinades a una entitat municipal. Aviat revelarem de quina entitat es tracta.

Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola, puc ajudar-te?