CAT-Trets diferencials 4

Sostenibilitat i compromís

Durant el disseny i la posada en marxa del nostre projecte, hem cuidat fins a l’últim detall per tal de dotar-lo de la màxima coherència. L’Espai Benestar, igual que l’hotel Sa Voga, uneix les idees de respecte pel medi ambient i d’economia local i sostenibilitat, sense deixar de banda els màxims estàndards de qualitat. Cada espai s’ha concebut seguint els criteris més respectuosos possibles, per garantir la màxima eficiència energètica i de subministrament d’aigua. Pel que fa al consum d’aigua, els criteris implementats permeten disminuir-lo fins al 80%, cosa que s’aconsegueix gràcies a l’alta tecnologia emprada. D’altra banda, tots els productes que utilitzem són respectuosos amb el medi ambient i tots els residus que generem són reciclats.

El projecte l’ha dissenyat Mercè Borrell, una interiorista amb una dilatada experiència a l’hora d’aportar solucions a tota mena d’espais, petits i de gran format, tant d’ús públic com privat. Sempre amb un estil contemporani, elegant i intemporal i amb un gran respecte pel medi ambient i per les nostres arrels culturals. La persona ideal, doncs, per donar forma a aquest nou projecte.

Tots els industrials que hi han intervingut són empreses locals o de la zona i capdavanteres en el seu sector: Construccions VIla Recasens, Grup Welltech i Termotur.  

Per als treballs de serralleria, hem tornat a confiar en la Serralleria March de Mataró. La porta d’entrada i altres elements de ferro forjat de l’Espai Benestar , els han fet ells artesanalment. La Serralleria March , amb més de 100 anys d’història, treballa el ferro magistralment: les peces, fetes a mida, són úniques.

Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola, puc ajudar-te?