CAT-Trets diferencials 1

Alta cosmètica natural

En tots els tractaments fem servir únicament productes naturals. Treballem amb les cases Alqvimia, Massada i Fisiocrem que ofereixen productes basats en l’eficàcia dels principis actius naturals, i que no inclouen, en la seva composició, elements químics artificials.

Alqvimia neix amb la premissa de crear una cosmètica 100 % natural des del respecte absolut per la natura i la bellesa. És una empresa familiar amb producció tradicional artesana, amb un enfocament d’empresa just, tant socialment com ecològicament. Els seus productes contribueixen al benestar complet a través de la “transformació individual”, que aprofita el coneixement alquímic ancestral i l’aromateràpia.

Massada és un nou concepte en el món de la bellesa. La tradició i la innovació s’uneixen en un mètode de treball únic, i en productes naturals exclusius que neixen al seu laboratori a partir del millor de la naturalesa. Massada pretén, a partir de l’alta cosmètica natural, equilibrar mancances i despertar sentits. La cosmètica Massada combina la més avançada biotecnologia orgànica amb l’extracció pròpia d’actius naturals procedents de flors, fulles i arrels de plantes originàries del Japó, Xile, Senegal, França, Jordània, Tunísia…Els productes de la línia Massada Bio Celular compten amb el certificat ECOCERT, garantia màxima de cosmètica natural i ecològica.

Per als tractaments exclusius per a esportistes, utilitzem també una marca que treballa amb ingredients naturals, reconeguda i validada per molts esportistes, com és Fisiocrem.

Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola, puc ajudar-te?