Tractaments amb cosmètica natural

Cada cop som més conscients dels beneficis que ens aporten les teràpies naturals i sabem com aprofitar tots els seus avantatges. Els tractaments amb cosmètica natural no són agressius amb el cos i no  presenten efectes secundaris. Aquests productes promouen el benestar general, no només combaten un símptoma aïllat, i són preventius. A l’Espai Benestar t’oferim una àmplia varietat de tractaments amb cosmètica natural, que no són agressius amb el cos i que t’ajuden a cuidar-te i sentir-te bé.

Tractaments facials

La solució definitiva al pas del temps la trobaràs amb els nostres tractaments amb cosmètica natural que se centren en el rostre. A l’Espai Benestar t’oferim tractaments que poden aconseguir l’endarreriment dels efectes de l’envelliment cutani, regenerant la textura de la pell i suavitzant l’aparició d’arrugues i línies d’expressió. 

A l’Espai Benestar treballem principalment amb dues gammes de productes naturals de gran qualitat que aconsegueixen grans resultats. D’una banda, Alqvimia ofereix un seguit de tractaments amb cosmètica natural que aconsegueixen reafirmar els teixits, nodrir  i aconseguir una lluminositat de la pell evident. La font de l’eterna joventut la trobareu amb el tractament Eternal Youth de l’Espai Benestar. Si el que voleu és il·luminar el rostre i proporcionar uniformitat us recomanem el tractament White Light, que inclou elements com una exfoliació antioxidant que despigmentarà i igualarà el to del teu rostre. També oferim tractaments de cosmètica natural centrats en zones més específiques, com la mirada, o bé les purificacions facials que preparen la pell fent una higiene profunda. 

Una altra de les nostres grans apostes pels tractaments de cosmètica natural el trobem amb els productes Massada, que gràcies a la seva avançada biotecnologia aconsegueixen uns resultats únics. A l’Espai Benestar trobaràs el lifting d’àcid hialurònic, un tractament ultra hidratant que funciona com a lifting natural, reomplint les arrugues, regenerant i donant fermesa a la pell. També treballem el Massada Bio Celular, proporcionant una pell més jove, energètica i hidratada per corregir els desequilibris de la pell o el Peeling Ultrasònic, que permet eliminar les capes més superficials de la pell, regenerant-la i aconseguint una millor circulació sanguínia.

Tractaments corporals

Els nostres tractaments de cosmètica natural són aplicats per mans expertes que utilitzen els millors cosmètics 100% naturals per aportar-te bellesa, salut i benestar. Els nostres tractaments corporals personalitzats aporten solucions a problemes com el pes, volum, greix, cel·lulitis, retenció de líquids i d’altres, facilitant l’ aspecte desitjat. 

Els tractaments corporals de l’Espai Benestar poden ser focalitzats en zones que presenten una major problemàtica, com per exemple les cames, per les quals tenim un tractament que millora el funcionament del sistema circulatori i limfàtic. Pel nostre massatge descontracturant i terapèutic utilitzem un seguit d’olis essencials i cremes tractants, que aconsegueixen combatre la fatiga física i el dolor muscular, alliberant tensions i descarregant el dolor muscular. A l’Espai Benestar oferim una gran varietat de tractaments de cosmètica natural per combatre la cel·lulitis, a través de tractaments anticel·lulítics que redueixen la retenció de líquids, acceleren la destrucció del greix acumulat i eviten la creació de nous dipòsits. En els nostres tractaments corporals també treballem amb productes de les marques Alqvimia i Massada, ja que aconsegueixen els millors resultats i són la millor opció per la teva pell. 

Si vols saber més sobre com podem ajudar-te a cuidar la teva pell del rostre o mantenir una figura estilitzada i cuidada, no dubtis en contactar amb nosaltres. A l’Espai Benestar volem ser el teu espai de bellesa natural. Per descobrir com cuidar-te amb els nostres tractaments de cosmètica natural escriu-nos un email  o contacta amb nosaltres a través de whatsapp, estarem encantats de resoldre tots els teus dubtes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola, puc ajudar-te?