Olis essencials per combatre la fatiga i el dolor muscular

El ritme de vida diari, el cansament i l’estrès poden provocar-nos dolors que sovint són presents a la nostra vida sense adonar-nos. Una de les millors maneres de combatre la fatiga i el dolor muscular és utilitzar olis essencials que, aplicats per mans expertes, aconsegueixen alliberar-nos d’aquests mals. A l’Espai Benestar treballem amb les millors marques naturals per ajudar-te a reduir el cansament. 

L’ús d’olis essencials per combatre la fatiga i el dolor muscular estan vinculats a l’aromateràpia, mitjançant la qual gràcies als components actius dels olis essencials, s’arriba a un alt nivell de benestar físic i mental. L’aromateràpia és una tècnica de cura, bellesa i salut, que com a medicina complementària o alternativa  ajuda a millorar la nostra salut, basant-se en l’ús adequat d’alguns olis i olis essencials que contenen propietats curatives i alleujadores. 


Són moltes les cultures que, al llarg dels segles, han utilitzat aquests extractes amb finalitats curatives i sanadores: l’egípcia, la sumèria, l’àrab, la grega, la romana i la dels babilonis, entre d’altres, ja coneixien els beneficis que els tractaments naturals poden aportar a la nostra vida. Els tractaments amb olis essencials ajuden a combatre la fatiga i el dolor muscular a través de la seva aplicació directa a la pell, a través de massatges. Cada cop que l’oli i el seu aroma entra al nostre cos, estimula els nervis olfactius que envien senyals químics al cervell, qui és l’encarregat de modular les emocions bàsiques. Segons el tipus de productes i tractaments s’utilitzin, les sensacions poden ser calmants o fins i tot curatives, per això a l’Espai Benestar sabem que és essencial utilitzar productes naturals de primera qualitat per dur a terme els nostres tractaments de bellesa i salut

A l’Espai Benestar comptem amb productes d’alta cosmètica natural, fent servir únicament productes de les cases Alqvimia, Massada  basats en l’eficàcia dels principis actius naturals i ecològics, que no inclouen cap químic artificial. Es tracta de productes que es produeixen de forma tradicional i artesanal, sent sostenibles tan social com ecològicament. Gràcies al coneixement alquímic ancestral i a l’aromateràpia, al nostre spa podem ajudar-te a combatre la fatiga i el dolor muscular. Els productes de Massada ajuden a cuidar la pell i tot el sistema, gràcies a la combinació de tradició i innovació que els permet oferir una gamma de productes naturals exclusius, que desperten els nostres sentits a través de l’extracció d’actius naturals procedents de flors, fulles i arrels de plantes de tot el món. 

Els olis essencials presenten mecanismes d’acció específics per combatre la fatiga i el dolor muscular, evitant la toxicitat hepàtica i renal, d’alguns tractaments convencionals. Per aquest motiu constitueixen un complement per al tractament de dolors aguts i crònics, proporcionant una gran afinitat entre la localització i el tipus de dolor. Els olis essencials inclouen una gran quantitat de molècules diferents en la seva composició, cosa que els hi permet tractar el dolor des de diversos punts, causant un gran alleujament.

Si pateixes algun mal o sents malestar general i vols combatre la fatiga i el dolor eficaçment, a través de tractaments naturals, vine a l’Espai Benestar, l’spa d’Arenys de Mar on trobaràs el servei que busques i els millors productes per fer que et sentis millor. 

Per a més informació consulta la nostra pàgina web, contacta amb nosaltres o escriu-nos al +34 681 10 06 86.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola, puc ajudar-te?