Espai Benestar, una experiència pels sentits

Visitar un centre de bellesa i salut pot ser una experiència pels sentits, ajudar-nos a millorar certes parts del nostre cos i apropar-nos a trobar sensacions de relax i plaer. A l’Espai Benestar, el spa de l’Hotel Sa Voga, trobaràs tot el que necessites per gaudir al màxim d’un moment únic. A continuació t’expliquem quins són els beneficis físics i psicològics que podem aportar-te! 

Un spa és un lloc on s’ofereixen teràpies, tractaments i activitats relaxants enfocades a millorar la nostra vida, que suposen una autèntica experiència pels sentits. Sovint, els clients que visiten un spa experimenten sensacions de relax i calma que fan que canviï el seu estat mental, a través d’experimentar plaers i d’estimular diferents parts del cos. A l’Espai Benestar utilitzem tractaments minerals i naturals que concentren un seguit de propietats que ajuden a millorar l’esperit dels nostres clients, aportant energia i millorant la seva imatge física. 

Sense dubte, tenir temps per relaxar-se i millorar la nostra qualitat de vida és bàsic per tenir una bona salut física, mental i espiritual, per això aconsellem gaudir d’un moment únic que suposarà tota una experiència pels sentits. Visitar el nostre spa pot aportar molts beneficis, començant per millorar l’estat físic gràcies a diversos tractaments naturals per aconseguir la relaxació muscular que faci desaparèixer o alleugi els dolors i el malestar dels nostres clients. Gaudir de la zona d’aigües, per exemple, pot ajudar-nos a mitigar els dolors musculars, prevenir el cansament i l’insomni, sanar contractures, activar la circulació de la sang, estimular el sistema immunitari, hidratar la pell i millorar la respiració, entre moltes altres millores. Envoltar-nos d’un entorn ideal com l’Espai Benestar pot portar-nos a viure una experiència pels sentits i una sensació de relaxació completa.

No només els circuits lliures d’un spa ens poden ajudar a millorar en aquest sentit, sinó que a l’Espai Benestar també comptem amb un seguit de tractaments específics, siguin corporals, facials o bé els nostres rituals, aplicats per mans expertes i sempre utilitzant la millor cosmètica 100% natural, sent una autèntica experiència pels sentits que aporta bellesa, salut i benestar. Els nostres tractaments personalitzats poden tractar problemes estètics específics i també terapèutics, aconseguint aportar beneficis físics, sensitius, energètics i emocionals. 

Sovint, gaudir d’un tractament d’spa ajuda a reduir l’estrès, ajudant-nos a oblidar el món exterior i els problemes de la rutina, aconseguint arribar a un estat de relaxació de ment i cos a través d’una experiència pels sentits més que agradable. D’aquesta manera, aconseguim que les tensions corporals desapareguin, i també les emocionals. Està demostrat que quan experimentem plaer, automàticament incrementa la nostra energia corporal i mental, ajudant a combatre l’ansietat i els nervis aconseguint un major equilibri emocional. 

Tots els beneficis que s’obtenen a través d’una experiència pels sentits tenen la seva repercussió en el nostre aspecte estètic, ajudant-nos a millorar la nostra autoestima, però també frenant l’envelliment de la dermis, ajudant a tonificar-nos i eliminar cèl·lules mortes de la pell, hidratant la nostra pell i ajudant-nos a perdre pes. En definitiva, ens sentirem millor perquè gaudirem més amb el nostre aspecte físic. 

A l’Espai Benestar volem que gaudeixis d’una experiència pels sentits sol o en parella, per això posem a la teva disposició tots els nostres serveis, a més de donar-te la possibilitat de gaudir d’una experiència per a 2, posant al teu abast experiències o xecs regal en format digital i físic, perquè els regalis a qui prefereixis. 

No hi ha millor lloc per completar aquesta meravellosa experiència pels sentits que fer-ho a Arenys de Mar, un preciós poble de costa on no només trobaràs la tota la pau i tranquil·litat que necessites, sinó que a més podràs descobrir un dels indrets més màgics de la costa catalana. Si vols saber més sobre com gaudir d’una experiència pels sentits única contacta amb nosaltres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola, puc ajudar-te?