Revitalitza el teu cos amb Winback (Massada)

Unir natura i tecnologia pot fer-nos aconseguir uns resultats únics quan es tracta de cosmètica i teràpies naturals pel cos i el rostre. Coneixes el tractament Winback i tots els beneficis que et pot aportar? Descobreix aquesta nova tècnica i multiplica els resultats amb la Biotecnologia natural de Massada. 

El tractament Winback de Massada funciona com un bio-accelerador que fa que els principis actius biocompatibles treballin amb una energia freda i segura com la Diatermia, ajudant al teu cos a aprofitar els seus recursos naturals i estimulant amb aquesta energia el metabolisme i la circulació, per tal d’aconseguir una major eficàcia. Gràcies a la combinació dels principis actius dels productes Massada, juntament amb els beneficis que aporta l’avançada tecnologia Winback podràs aconseguir uns resultats increïbles. 

Però, saps ja com funciona? 

Els principis actius biocompatibles concentrats de Massada treballen des de l’interior, incrementant l’activitat enzimàtica i estimulant la protecció i la regeneració de la teva pell. El tractament Winback aprofita l’acció de l’energia tèrmica sobre els processos que activen les diverses capes de la pell, aconseguint accelerar els processos naturals de regeneració de l’organisme de forma eficaç, enfortint i cuidant la salut de la pell. 

L’energia Winback equilibra la bomba de sodi i potassi, reequilibrant el microvoltatge de la cèl·lula. Aquest tractament és un bio-accelerador biològic, és a dir, un producte bio-assimilable que regenera el teixit, utilitza actius d’alta qualitat i per tant dóna una millor resposta metabòlica, aconseguint la màxima eficàcia i resultats. 

Quins són els seus beneficis?

Són molts els beneficis de la tecnologia natural Winback i a l’Espai Benestar els coneixem bé, per això volem posar-los al vostre abast, perquè pugueu aconseguir resultats amb facilitat, com la regulació del vostre to muscular, l’augment de tonicitat cutània, l’activació de la circulació, la reafirmació de teixits i la mobilització de dipòsits grassos. A més, amb la tècnica Winback aconseguireu revitalitzar el rostre lluint una pell més jove i bella, tonificar la pell gràcies als principis actius combinats amb massatges drenants que desbloquegen les zones limfàtiques, i eliminar la cel·lulitis, amb un modelatge profund i global que redueix les imperfeccions i actua amb efecte diatèrmic i circulatori. 

A l’Espai Benestar estem encantats d’explicar-te com funciona aquesta tecnologia que aconsegueix reomplir les arrugues, redibuixar els volums, allisar la textura de la pell i reduir les imperfeccions per obtenir resultats brillants. Descobriràs que les línies anti-aging de Massada Winback treballen en profunditat per aconseguir una pell redensificada, jove, sedosa i tersa gràcies als seus actius Neluhm, amb acció voluminitzadora, protectora i antioxidant, una línia de lifting amb àcid hialurònic que referma, remineralitza i revitalitza les cèl·lules, i altres tractaments Massada, que combinats amb l’energia Winback aconsegueixen uns resultats sorprenents i sostenibles. 

Com aconseguir una pell perfecta?

Si vols saber com aconseguir una pell perfecta gràcies al tractament Winback de Massada visita’ns i t’informarem sobre com personalitzar els tractaments d’acord amb les teves necessitats. A més, a l’Espai Benestar trobaràs un oasi de calma i tranquil·litat a Arenys de Mar, un lloc ideal per venir a provar aquest innovador tractament que farà que gaudeixis de l’alta cosmètica 100% natural més revolucionària.

Per últim, no ens deixem d’esmentar que, la tecnologia Winback també s’utilitza per al tractament del dolor o en la recuperació de lesions. És per això que, a l’Espai Benestar també oferim sessions de fisioteràpia que es combinen amb aquesta tècnica. Els resultats són realment positius. Demana més informació i suma’t a la tecnologia Winback: 681 10 06 86 (whatsapp).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola, puc ajudar-te?