Experiències en parella per a relaxar-se

Situats dins de l’Hotel Sa Voga de la Vila Marinera d’Arenys de Mar, a l’Espai Benestar Sa Voga ens volem convertir en un punt de referència per tots aquells que busqueu un moment de calma i tranquil·litat, tan si sou del municipi com de la comarca. És un espai pensat per a tothom, clients i no clients de l’hotel. Oferim serveis i tractaments spa i també algunes experiències en parella per a relaxar-se i per gaudir d’un moment únic. Les coneixes? Te les expliquem tot seguit!

Experiència Bon despertar DUO: una proposta per a parelles que inclou un esmorzar a la Carta a l’hotel Sa Voga,  un circuit d’aigües privat de 40 minuts i un massatge de 50 minuts. 

El circuit d’aigües consta en l’accés als diferents espais: el jacuzzi, el flotarium, la pileta d’aigua freda i la sauna. Per esmorzar es pot escollir entre 9 tipus d’esmorzars diferents elaborats amb varietat de productes de la zona, entre els quals en destaquen els formtages, el pa i els tomàquets o la fruita del nostre hort ecològic.

Experiència Benestar DUO: aquesta experiència consta d’un circuit d’aigües privat de 40 minuts amb accés al jacuzzi, sauna, pileta d’aigua freda i flotarium privat més un Ritual d’Alqvimia de 90 minuts a escollir entre: Ritual Benestar, Ritual Reina d’Egipte o Ritual Oasis de Serenitat. Descobriu-ne més detalls, aquí

Experiència sensorial DUO: inclou un circuit d’aigües privat de 40 minuts amb accés al jacuzzi, sauna, pileta d’aigua freda i flotarium i un tractament a escollir entre els següents: massatge de 25 minuts (relaxant o descontracturant), exfoliant corporal o neteja facial. 

Experiència Personalitzada DUO: inclou un circuit d’aigües privat de 40 o 60 minuts + un tractament, tot  a escollir.

Aquestes experiències en parella per a relaxar-se són ideals per aturar-se, per proporcionar-se un moment per un mateix i gaudir del temps present. Això no obstant, si busqueu una proposta una mica més curta també teniu l’opció de fer el Circuit d’aigües en privat, podent accedir als diferents espais durant 60 minuts o un massatge relaxant simultani de 30 o 50 minuts.

Però les opcions no s’acaben aquí, ja que també oferim altres experiències en parella per a relaxar-se juntament amb l’Hotel Sa Voga, ideals per aquells que veniu de fora i feu estada al municipi:

Experiència Spa: inclou estada en habitació doble, esmorzar, ampolla de cava ecològic i accés privat de 60 minuts a la zona d’aigües en la franja de 20:00 a 23:30h.

Experiència gastronòmica: dirigida a aquelles parelles més romàntiques que busquen una estada senzilla, però singular. Inclou allotjament en habitació doble, esmorzar a l’habitació, ampolla de cava i sopar amb menú degustació al Restaurant del Sa Voga (begudes no incloses).

Experiència Sa Voga: una autèntica experiència pels sentits que inclou allotjament per a dues persones en habitació doble, esmorzar a l’habitació, ampolla de cava i decoració romàntica, massatge relaxant simultani de 50 minuts, accés privat a la zona d’aigües durant 30 minuts i un sopar romàntic amb menú degustació al Restaurant del Sa Voga (begudes no incloses).

Reserva una de les experiències en parella per a relaxar-se que t’ofereix l’Espai Benestar o demana més informació a través de whatsapp, la manera més ràpida, efectiva i còmode: +34 681 10 06 86

Per reservar les experiències que inclouen la nit d’hotel  ho podeu fer fàcilment a la web de l’hotel o per telèfon o whatsapp al +34 93 795 92 93

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola, puc ajudar-te?