Cuida la teva pell a l’estiu amb Massada

A l’estiu són moltes les persones a les quals els hi agrada prendre el sol i bronzejar-se. Per això cases com Massada amb les que treballem a l’Espai Benestar tenen la seva pròpia línia de productes que ajuden a cuidar i protegir la pell durant els mesos més càlids i de més exposició solar. El sol no és dolent, de fet, té efectes molt bons sobre la pell, però també comporta una sèrie d’efectes desfavorables; entre ells, el càncer de pell que ha augmentat espectacularment en els últims anys al nostre país. 

Hem de ser, per tant, conscients dels problemes que podria portar una inadequada exposició al sol. No tots som igual de vulnerables davant l’exposició solar, ja que hi ha molts tipus de pell i cadascuna tolera millor o pitjor els raigs del sol. Estudis dermatològics han demostrat que les persones amb major risc en desenvolupar els efectes indesitjables del sol acostumen a tenir unes característiques concretes com l’edat (+50), tenir la pell, ulls i cabell clars, tenir moltes pigues, tenir antecedents familiars de càncer de pell, estar trasplantats d’algun òrgan, entre altres.

Com es pot evitar o minimitzar els efectes del sol a la pell?

Portant a terme una adequada foto protecció. Al mercat hi ha molts productes, però és important saber triar els adequats per cada tipus de pell. Tot seguit us recomanem un total de 4 productes de la casa Massada, coneguda per la seva qualitat, textura i eficàcia:

  • Protector solar antiedat SPF 50: proporciona una alta protecció contra les cremades solars i l’envelliment prematur de la pell. La seva única i exclusiva fórmula a força de Scutelaria baicalensis i fongs orientals, rejoveneix les cèl·lules cutànies i revitalitza els fibroblasts. La seva textura facilita una absorció uniforme deixant la pell llisa i hidratada. És d’ús diari per a cara i coll i és resistent a l’aigua.
  • Aftersun: calma, hidrata i regenera els eritemes solars, a més d’ajudar a allargar el bronzejat. Els seus components són la jojoba, la calèndula, la camamilla, la rosa mosqueta i la vitamina E. La seva aplicació és després de l’exposició solar i es pot fer les vegades que es consideri.
  • Llet solar facial i corporal: aquesta llet solar resistent a l’aigua, protegeix la pell de les radiacions solars, al mateix temps que preveu el deteriorament cel·lular i manté la pell hidratada. És rica en extractes de plantes amb propietats preventives i protectores com l’àloe, el coco o el karité.
  • Bruma solar: de ràpida absorció, aquest producte et proporciona una pell protegida, sedosa i delicadament satinada. Incorpora actius naturals hidratants, antioxidants i regeneradors i activa el sistema immunitari, prevenint el fotoenvelliment. El complex de protecció solar coral friendly MassProtection Technology completa la fórmula que, a més és respectuosa amb el mar.

Tots aquests productes els podeu adquirir a l’Espai Benestar. A més si teniu dubtes sobre la diferència entre ells o quin és més adequat per a vosaltres, el nostre equip que, sempre ofereix una atenció personalitzada us resoldrà totes les vostres inquietuds. Aquest estiu, no te la juguis, cuida la teva pell amb Massada i emporta’t per cada dos productes una bossa de regal! 

MÉS INFORMACIÓ                  INICIA XAT WHATSAPP

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola, puc ajudar-te?