Redueix la cel·lulitis amb el Tractament LPG Endermologie®

Tractament LPG

Si vols reduir cel·lulitis i millorar la retenció de líquids, realitzar un Tractament LPG, pot ser la solució que estàs buscant. Es tracta d’un mètode amb resultats visibles pràcticament des del primer dia que es pot aplicar a tot el cos o en zones localitzades. Les zones més freqüents acostumen a ser: braços, esquena, abdomen, natges, malucs i cuixes. La finalitat principal del Tractament LPG és la de reduir la cel·lulitis, drenar, millorar la circulació i reduir el volum dels teixits.

En què consisteix un Tractament LPG?

El Tractament LPG Endermologie® es porta a terme a través de massatges generats per un aparell d’amassament tissular mecanitzat que allibera els greixos resistents, allisa la cel·lulitis i reafirma la pell. Aquest aparell combina tres moviments.

Rebre un Tractament LPG no és dolorós, tampoc és un mètode invasiu. Tot i que hi ha parts del cos en les que es pot sentir més sensibilitat. Per realitzar la tècnica del LPG és necessari l’ús d’una malla. Aquesta ajudarà a l’aparell a lliscar amb més facilitat sobre el cos, al mateix temps que assegura una correcta higiene. Com en tots els tractaments d’aparatologia, per mantenir i potenciar els seus efectes, és recomanable beure al voltant de dos litres d’aigua al dia per millorar l’efecte drenant. Però també és important realitzar una mica d’exercici físic i seguir una dieta equilibrada i saludable. El conjunt és la clau de l’èxit.

Quantes sessions són necessàries?

El Tractament LPG està indicat per a dones i homes. Normalment acostuma a ser necessari realitzar unes 10 sessions, que combinen sessions de 35 minuts + 10 minuts d’aplicació de cosmètica. Tot i que, s’ha de tenir present que cada persona és un món. A l’Espai Benestar t’oferim la possibilitat d’adquirir sessions soltes. Però també t’oferim packs: pack inicial de 10 sessions o pack de manteniment de 6 sessions. Per mantenir els seus resultats en el temps, també pots combinar el Tractament LPG amb altres tractaments per combatre la cel·lulitis, amb dieta i esport, per la qual cosa oferirem també packs que inclouen aquests serveis.

Necessites més informació, vols rebre una oferta personalitzada?

T’agradaria regalar un Tractament LPG? Escriu-nos a través de whatsapp +34 937 95 92 93. Fàcil, ràpid i immediat!

Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola, puc ajudar-te?