Obrim portes, el dia 23 d’abril inaugurem l’Espai Benestar

Coincidint amb l’onzè aniversari del Sa Voga i la diada de Sant Jordi, arriba la data més esperada, la inauguració del nou Espai Benestar. Serà el pròxim dia 23 d’abril, acompanyant la jornada unes portes obertes que mantindrem tot el cap de setmana (23, 24 i 25 d’abril). D’aquesta manera, tots aquells que estigueu interessats us podeu apropar i conèixer de primera mà els diferents espais que donaran vida al nostre spa a Arenys de Mar, la seva zona d’aigües i els espais destinats a tractaments de bellesa i salut.

 

També coneixereu al nostre equip, qui serà l’encarregat de guiar-vos en petits grups de tres persones, seguint les mesures de seguretat que us indicarem en arribar. Durant el recorregut, a més a més, podreu preguntar-nos tots aquells dubtes que tingueu relatius als nostres tractaments i serveis, deixar-vos assessorar i fins i tot fer la vostra primera reserva amb nosaltres! 

 

Des de l’Espai Benestar estem molt contents d’iniciar aquest nou projecte. Esperem que us agradin els nostres espais i que en gaudiu junt amb tota l’oferta de tractaments, dirigits a homes, dones, per a pells més joves o més madures, per a esportistes o aquelles i aquells que busquen una solució per fer front a la cel·lulitis. També us volem recordar que comptem amb interessants propostes per regalar, des dels xecs regal de diferents imports per aquells més indecisos, fins als packs regal, ideals per una ocasió especial.

 

Si no podeu assistir, esperem veure-us ben aviat i donar-vos la benvinguda al nou Espai Benestar, l’spa de la calma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola, puc ajudar-te?