Tractaments de bellesa i salut

Tractaments de bellesa i salut

Els beneficis que aporten els tractaments de bellesa i salut d’un spa són innumerables, a més de ser molt necessaris amb el ritme de vida diari. Ens poden servir per recuperar el nostre equilibri interior i exterior, tornant a connectar amb el nostre ritme de vida natural i fent-nos sentir en equilibri. Coneixeu tots els beneficis que poden aportar els diferents tractaments de bellesa i salut d’un spa?

Amb l’Espai Benestar hem creat un nou espai de spa per gaudir de la calma i la tranquil·litat a Arenys de Mar, on oferim diversos tractaments i rituals amb alta cosmètica natural que proporcionen una experiència única de bellesa i benestar als nostres clients. Descobreix quins són!

Alta cosmètica natural

En tots els nostres tractaments de bellesa i salut fem servir únicament productes naturals de les cases Alqvimia i Massada, basats en l’eficàcia dels principis actius naturals i ecològics, que no inclouen químics artificials.

Alqvimia neix amb la premissa de crear la seva cosmètica des del respecte per la natura, per això els seus tractaments de bellesa i salut es produeixen de forma tradicional i artesana, sent sostenibles tant social com ecològicament. A més, els seus productes contribueixen a proporcionar-nos una sensació de benestar complet gràcies al coneixement alquímic ancestral i a l’aromateràpia.

D’altra banda, Massada combina tradició i innovació per oferir una gamma de productes naturals exclusius que aconsegueixen despertar els nostres sentits a través de l’extracció d’actius naturals procedents de flors, fulles i arrels de plantes originàries de diverses partes del món. A més, a l’Espai Benestar utilitzem la línia de productes Massada Bio Celular, que compten amb el certificat ECOCERT, que certifica la seva qualitat natural i ecològica com a tractaments de bellesa i salut.

Finalment, pels tractaments específics per a esportistes utilitzem la reconeguda marca Fisiocrem, un producte específic que garanteix una experiència total de benestar.

Rituals

Els rituals que oferim són tractaments de bellesa i salut realitzats amb productes cosmètics d’alta qualitat, proporcionant una experiència única que aporta beneficis físics, sensitius, energètics i emocionals als nostres clients. Entre ells trobem tractaments depuratius, regeneratius i rejovenidors, tant corporals com facials. Alguns dels tractaments de bellesa i salut de l’Espai Benestar se centren en la relaxació, com són els rituals antiestrès, mentre que d’altres es focalitzen en retornar a la pell la seva fermesa i joventut, calmant-la i nodrint-la.

Serveis d’estètica

L’experiència a l’Espai Benestar es completa amb un seguit de tractaments de bellesa i salut extra com el lífting de pestanyes que realça la mirada de manera natural, els tractaments específics de celles o el tractament específic anticel·lulític que utilitza la tècnica de l’Endermologia, un massatge terapèutic profund amb rodets que combat l’efecte de la cel·lulitis de forma eficaç.

També comptem amb tractaments de drenatge limfàtic, modelador-reductor, teràpia Wood Balance amb fusta, tractaments facials oncològics i tractaments específics per a esportistes entre molts d’altres.

És molt important posar-nos en mans d’especialistes que ens proporcionin diversos tractaments de bellesa i salut que ens ajudin a millorar la nostra vida i la nostra condició física. A l’Espai Benestar comptem amb un grup de professionals experts en tractaments de bellesa i salut que et recomanaran quins són els més beneficiosos per a la teva salut.

Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola, puc ajudar-te?