Spa a Arenys de Mar

Spa a Arenys de Mar

En un moment com el que estem vivint, ple de canvis i dubtes, en el qual seguim un ritme de vida molt accelerat, és important trobar un moment per relaxar-nos i desconnectar. Una de les millors opcions per allunyar-nos de la rutina i poder gaudir d’un moment de calma és invertir temps en el nostre benestar. I quina millor manera de fer-ho que en un spa? El nostre és un espai que proporciona beneficis físics, sensitius, energètics i emocionals. Per això estem encantats de presentar l’Espai Benestar, un nou spa a Arenys de Mar on poder gaudir sol, en parella o petit grup.

Sovint, quan pensem en un spa ens venen a la ment un seguit de sensacions agradables com el so de l’aigua, l’olor dels diversos productes naturals i la relaxació de les diferents teràpies de benestar que ens ajuden a alliberar-nos de l’estrès diari, moments de pau i harmonia. Al nostre spa a Arenys de Mar ho tenim tot preparat per oferir tots els serveis que poden ajudar-nos a gaudir d’aquesta experiència de relaxació, aconseguint un estat de benestar físic i psicològic a través dels diversos tractaments.

L’Espai Benestar és un spa a Arenys de Mar que funciona com a espai de bellesa i benestar obert a tothom que vulgui gaudir de la nostra zona d’aigües, els tradicionals tractaments de spa o bé tractaments específics per a esportistes, per abans i després de les competicions. A l’Espai Benestar treballem amb diverses línies d’alta cosmètica 100% natural que proporcionen una experiència multisensorial gràcies als millors productes de les marques Alqvimia i Massada, elaborant les seves fórmules amb ingredients naturals i sostenibles que ens ajuden a cuidar-nos gràcies als principis actius naturals.

Està comprovat que els diferents serveis que trobareu al nostre spa a Arenys de Mar proporcionen múltiples beneficis per a la salut dels nostres clients. Per exemple, els nostres circuits d’aigües ens ajuden a millorar el sistema circulatori, alliberant tensions musculars i ajudant-nos a descansar, oxigenant les cèl·lules i els teixits i rejovenint-nos al moment, activant el sistema limfàtic i reduint els nivells d’estrès. També comptem amb diversos tractaments i rituals que proporcionen equilibri i benestar als nostres clients, regenerant i reafirmant la pell, però també creant una atmosfera de calma i benestar que ens influeix emocionalment.

Alguns dels tractaments que oferim són generals i aporten una sensació plena i completa, mentre que d’altres són específics. Com per exemple els tractaments facials, capaços de submergir-nos en una autèntica experiència per als sentits, ajudant-nos a recuperar l’energia, desinflamant i desintoxicant la pell del nostre rostre. Els tractaments corporals, aplicats per les mans expertes dels nostres professionals, proporcionen experiències personalitzades que ens ajuden a millorar físicament, tractant problemes estètics d’arrel i aportant solucions eficaces per sentir-nos millor amb el nostre cos.

Està demostrat que cuidar-nos millora la nostra qualitat de vida i a l’Espai Benestar, el nou spa a Arenys de Mar, volem que et sentis bé per dins i per fora. Voleu conèixer tot el que podem oferir-vos? Visita’ns i coneix tota la nostra oferta!

Obrir chat
Necessites ajuda?
Hola, puc ajudar-te?